Füstérzékelők

A lakástüzek önmagukban nagy veszélyt jelentenek az egész család számára, nem is beszélve az égés során keletkező füstről.

A lakástűz gyors terjedése miatt nagyon veszélyes. Az általa keletkezett füsttől nem láthatjuk a menekülési útvonalat, valamint, ha oltani próbáljuk.A füsttől elájulhatunk, és füstmérgezést kaphatunk, ami halálos mértékű is lehet. Ezért mindenképp javasolt a lakás több, olyan pontjára füstjelző berendezéseket szerelni, ahol nagy az esélye a lakástűz keletkezésének. A füst megjelenésekor azonnal jelez a készülék, így időben megkezdhetjük a tűz oltását, vagy ami még biztonságosabb, minél gyorsabban kimenekülhetünk, mielőtt a tűz terjedni kezdene.

Mindenképp érdemes füstjelző készülékeket beszereltetni otthonunkba, még akkor is, ha nem volt példa korábban lakástűzre. Sajnos bármikor megtörténhet, és nem árt elővigyázatosnak lenni, hiszen egy esetleges tragédiát is kiküszöbölhetünk egyetlen füstjelző készülékkel is. Termékkínálatunkban megtalálja füstjelző készülékeinket, melyekben maradéktalanul megbízhat!

Kidde füstérzékelő

Kidde 10Y29 füstérzékelő

Kompakt optikai füstérzékelő, beépített lítium akkumulátorral, hang- és fényjelzéssel