Szén-monoxid vészjelzők

Otthona biztonsága érdekében használjon megbízható szén-monoxid jelzőket, melyek megakadályozzák, hogy a halálos gáz olyan szinten elterjedjen otthonában, ami tragédiához vezethet.

A szén-monoxid mindenkire veszélyt jelenthet. Bármelyik háztartásban felütheti a fejét a "csendes gyilkos". Azért nevezik így mert színtelen, szagtalan, íztelen gáz, mely a belélegzés során gátolja a vér oxigénszállító képességét. Érdemes védekezni ellene szén-monoxid vészjelzőkkel, hiszen észre sem vesszük, ha terjed otthonunkban. A mérgezést is csak a tünetekről tudjuk felismerni, de azok könnyen összekeverhetők más betegséggel pl.: influenzával.

Gyerekekre és házikedvenceinkre még nagyobb veszélyt jelent, náluk hamarabb jelentkeznek a mérgezés súlyosabb tünetei. Ezért érdemes otthonunk több pontjára is szén-monoxid vészjelzőket szerelni, hogy időben észre vegyük, ha terjed a gáz. Termékkínálatunkban megtalálja szén-monoxid jelző készülékeinket, melyek segítségével megszabadulhat az aggodalmaktól. Előzze meg a bajt, és éljen biztonságban!

Szén monoxid vészjelző készülék

Kidde K7CO szén-monoxid vészjelző

Kompakt szén-monoxid érzékelő, cserélhető elemmel, hang- és fényjelzéssel

Szén monoxid vészjelző

Kidde K10LLCO szén-monoxid vészjelző

Kompakt szén-monoxid érzékelő, beépített lítium elemmel, hang- és fényjelzéssel

Szén monoxid vészjelző

Kidde K5CO szén-monoxid vészjelző

Kompakt szén-monoxid érzékelő, cserélhető elemmel, hang- és fényjelzéssel