GYIK

Hova szereljem fel a CO érzékelőt?

Közel a veszélyforráshoz, illetve a veszélyeztetett személyek tartózkodási helyéhez. Szén-monoxid érzékelőt ideális esetben minden olyan helyiségben javasolt elhelyezni, ahol tüzelőberendezés található. Emellett ajánlott elhelyezni, hálószobában, nappaliban, az olyan helyiségekbe, ahol sok időt szoktunk tölteni.

Bővebb információt az alábbi oldalon talál.

Hova szereljem fel a Kidde 10Y29 füstérzékelőt?

Javasolt az a mennyezetre tenni, annak is a közepére. Ha konyhába tennénk, akkor arra figyeljünk, hogy kerüljük el azt, hogy abba gőz juthasson, mert a 10Y29 füstérzékelő ekkor is figyelmeztető hangjelzést adhat ki. Bővebb leírást a 10Y29 füstérzékelőnkről az alábbi oldalon talál.

Hogyan tudom felszerelni az érzékelőket?

Mind a 10Y29 fűst érzékelő, mind a 7CO és 10LLCO szén-monoxid érzékelők dobozában megtalálható magyar nyelven a részletes leírás, ami segítséget nyújt abban, hogy miképpen lehet üzembe helyezni vagy éppen felszerelni ezeket az érzékelőket

Mi a különbség a 7CO és a 10LLCO szén-monoxid érzékelők között?

A 7CO és a 10LLCO szénmonoxid érzékelők között a legfőbb különbség az, hogy a 7CO CO érzékelő cserélhető alkáli elemmel rendelkezik, míg a 10LLCO CO érzékelő beépített elemmel, amely 10 évig látja el az eszközt áramforrással.

Miért fontos, hogy egy CO vészjelző szerepeljen a BM OKF pozitív listáján?

A BM-OKF pozitív listájára csak független laboratóriumban bevizsgált eszközök kerülhetnek fel. Nagyon sok CO érzékelő található meg a piacon. Azonban csak kevésről mondható el az, hogy azok ténylegesen megfelelően működnek. A lista az alábbi oldalon érhető el.

Hol tudom megvásárolni a Kidde eszközöket?

Javasoljuk megtekinteni az alábbi oldalunkat.

Ezen az oldalon megtekintheti, hogy mely partnereinknél van lehetőség a 10Y29 füstérzékelőt, 7CO és 10LLCO CO érzékelőket megvásárolni.

Hány év garancia van az eszközökre?

Az összes eszközre (10Y29 füstérzékelő, 7CO és 10LLCO CO érzékelők) 10 év garancia vonatkozik. A 7CO szén-monoxid érzékelő esetén a cserélhető alkáli elemekre nem vonatkozik a garancia.